PRIJAVNICA-DOBRO DOŠLI U HMU KOMBINAT

PRIJAVNICA-DOBRO DOŠLI U HMU KOMBINAT

Težimo tome  da se prepozna i njeguje kreativna vizija umjetnika, promovira raznolikost i umjetnost, potiče suradnja i mobilnost umjetnika, a prvenstveno se nastoji  omogućiti svim članovima jedinstveno kulturno iskustvo. Poštivanjem i promicanjem autorskih prava uspostavlja se kreativan, moderan i učinkovit sustav koji doprinosi potvrdi ostvarivanja vizija umjetničkog stvaralaštva. Dobrodošli !

                                                                      PRIJAVNICA U ČLANSTVO HMU KOMBINAT

– KORAK 1 –

  Predlažemo da pored osnovnih podataka predviđenih u curriculum-u dodate par rečenica – prepoznatljivi osvrt vašeg rada, djelovanja (primjer/modni dizajner-osvrt prepoznatljivost kolekcija) također obratite pozornost da navedete dosadašnja ostvarenja na području dizajna kao datum/mjesto/svrha i sl. Da li se bavite profesionalno dizajnom, te da li vam je dizajn osnovna profesija i period djelovanja u struci.

  Potvrdom prijavnice prihvaćam opće uvjete te djelovanje sukladno profesionalno - etičkim normama. Prihvaćam statut udruge i programsko usmjerenje HMU ”KOMBINAT” i njenih članova. Ukoliko prekršim statut udruge ili narušim prosperitet udruge dobrovoljno prihvaćam ispis iz iste te potvrđujem da nemam nikakva potraživanja od HMU KOMBINAT.

  – KORAK 2 –

   Isprintanu prijavnicu možete poslati kroz sljedeći obrazac:

   Kontaktirati ćemo Vas po uspješnoj prijavi.

   Ukoliko se odlučite klasično poslati prijavu možete nam poslati direknto na mail (tada ne morate slati kroz obrazac u korak 2): hmukombinat@gmail.com

   ____

    

   advert

   Related Projects